Woorden

Zo heel soms

Zo heel soms Kom ik helemaal tot leven Dan wil ik dread locks En nog een grote tattoo op mijn arm erbij Dan wil ik op het randje van pornografische poëzie schrijven Dan wil ik dingen zingen die geen liedjes zijn Dingen doen die niet echt iets zijn Dan voel ik me zo...

Lees meer

Wat ben je

Wat ben je Wat kan je zijn Een wilde fantasie Waarin jij een perfecte bass rif speelt Ik over je schoot ga zitten Mijn armen over je schouders sla En mijn tong in je mond duw Omdat muziek iets met je doet Wakker schudt Terug tot leven brengt Ook al kan je niets zijn...

Lees meer

En ook dat zou kunnen

Ja... het zou maar eens zomaar kunnen... Getrokken nadat ik in Genk naar de film over Van Gogh (At eternity’s gate) was gaan kijken en terug naar huis reed.

Lees meer

En als we nu eens …

Deze zin heb ik van een online programma van Wonderlijk Werken (ze leren je hoe je een locatie onafhankelijk bedrijf opstart). Kies de juiste woorden die je stimuleren om tot actie over te gaan. De foto is aan zee getrokken.

Lees meer

En toen …

En toen...? Ja, dat zou je wel willen weten hè? 😉 Getrokken aan de plas in Houthalen op een vroege ochtend bij zonsopgang.

Lees meer

Voetje voor snoetje

Foto getrokken in de winter aan de plas in Houthalen. Voetje voor voetje mocht je op het ijs gaan. Wat op zich al niet zo'n goed idee zou zijn. 😉 Maar snoetje omdat ik er met mijn honden ga wandelen.

Lees meer